Náš tým

Martin Stachoň

Martin je skvělým vedoucím týmu a zároveň odborníkem v oblasti behaviorálních financí. Mimo pracovní prostředí ho lze najít za šachovnicí, kde exceluje stejně jako ve FinID.

Vedoucí projektu

Lucie Staněk Gyönyör

Lucie je pilířem našeho týmu. Když se něco nedaří, Lucii se vždy podaří najít řešení a posunout nás vpřed. Její odhodlání a pevná vůle jsou pro náš tým nepostradatelné.

Řešitelka výzev

Martina Halousková

Síla Martiny spočívá v tom, že dokáže jasně formulovat a definovat problémy, které mohou jiní přehlédnout. Je klíčovým prvkem našeho týmu, který umí vnést svěží perspektivu a nalézt rychlá řešení.

Inovační katalyzátorka

Lukáš Marek

Lukáš je naším expertem z praxe. Vyzná se v odvětví a má silné vazby na klíčové osobnosti v něm. Jeho schopnost propojit naši práci s reálným světem je neocenitelná.

Síťový stratég

Daniel Stašek

Daniel je náš všestranný člen týmu a hlavně jeho technické nadání a dovednosti jsou cenným přínosem pro náš projekt. Věnuje se technickým aspektům naší činnosti, což zahrnuje širokou škálu technických výzev.

Technický guru

Matúš Horváth

Matúš představuje mladého a dynamického člena našeho týmu, jehož ambice jsou nezadržitelné. Jako doktorand má hluboké znalosti z oblastí finanční matematiky a statistiky, které přináší do našeho projektu

Mladý inovátor